4 reaktioner på ”Användarinformation om IP-tjänster och dess inkoppling”

  1. Jag har redan skickat in en beställning av Internet.
    Det som är bra är att uppsägningstiden hos många av tjänsteleverantörerna verkar vara relativt kort, endast tre månader(?), vilket gör att man kan byta tjänsteleverantör relativt snabbt om man inte är nöjd.

  2. *Har inte beställt något ännu men kollade lite på de olika alternativen ovan. Är det inte KabelTV via fiber som de flesta kommer att vilja ha som bas?

    Enkelt, går att utnyttja befintlig antenndragning i huset och få digital-TV om man har en sådan TV. Pratade vi om det på årsmötet? Känner mig lite förvirrad över alla alternativ och att vi vill ha så ”lite” som möjligt för att det ska vara flexibelt…

    Om man har KabelTV via fiber, kan man beställa ytterligare kanaler om man vill. Är det någon som vet?

    Hälsningar Lena

Kommentarer är stängda.