El-fel i området

Den gula ormen ringlar till röda gatan

Röda gatan, Sunnerstavägen 10 till 28 har drabbats av elfel. En av faserna har trillat bort. Elverket har under lördagen ersatt elmatningen från transformatorstationen med en provisorisk kabel som ligger ovan mark i gula plaströr. Röret med kabel kommer att ligga på plats tills felet är åtgärdat.

Detta är förmodligen ett kabelfel som har uppstått i samband med grävningen för att ansluta fibernätet i området med stadsnätet, Vallnet.

Observera att det går starkström i kabeln som ligger i röret, varken barn eller vuxna skall röra vid kabeln. (just därför ligger kabeln i ett skyddande gult rör)

En reaktion på ”El-fel i området”

  1. Efter kontakt med Teknikbyrån meddelade Elverket (Elverket var underleverantör till Teknikbyrån för grävningen som gjordes för att ansluta området mot stadsnätet) att felet inte alls var relaterat till fiberinstallationen.

Kommentarer är stängda.