Varför kan jag inte läsa allt?

Raden längst upp syns endast om du är inloggad. I den röda cirkeln skall ditt namn eller användarnamn stå

Viss information på sunnerstavagen.se är inte publik, vilket innebär att du som är medlem måste logga in för att kunna läsa dem. Inloggningen hittar du högst upp till höger i menyn under rubriken ”Användarkonto”. Under samma rubrik kan du även skapa ett användarkonto, dock kommer endast medlemmar, dvs folk som bor i området, att få tillträde till intern information i föreningen,

När du har loggat in kan det hända att ”senaste nytt” i kolumnen längst till höger visar nya inlägg som endast är avsedda för inloggade medlemmar. Du kan även besöka nyhetsarkivet efter att du har loggat in och kontrollera historiken för att leta efter olästa interna nyheter.

Beviset för att se att du är inloggad är att ditt namn eller användarnamn syns längst upp till höger i webbläsaren. Det står ”Hej, <ditt användarnamn>” i en brunsvart rad och texten är klistrad, dvs den följer inte med när du scrollar sidan neråt. På samma rad till vänster finns det även en del andra funktioner som du kan undersöka.

E-post vid uppdateringar

Registrerade medlemmar får e-post när ny information publiceras på hemsidan.