Spam i mailen?

Hej kära grannar!

Har ni också börjat få en massa spam i inkorgen på vallnet epostadressen?

Jag har sista tiden fått en massa om förfrågningar om jobb där man ska redigera texter för utländska företag och en massa annat. I min mailkorg kommer fler av era adresser också så jag förstår att det är något gemensamt forum som vi finns i som sänder detta. Min tankeär då att det måste vara härifrån. vill bara kolla med er om ni ahr densamma.

Vad göra isåfall?  har nämligen inte haft det förut men nu bara väller de in flera om dagen.

Hälsningar Sussi Barkvik

En reaktion på ”Spam i mailen?”

  1. Att du får spam i mailen är något du kanske får leva med. Om inte e-posttjänsteleverantören har lösningar för att fixa det så får du fixa det i din e-postklient, om den har funktioner för att hantera spam förstås.

Kommentarer är stängda.