Hemsidans fortskridande

Hejsan alla styrelseledamöter. Jag har nu kommit till den punkt då jag vill överlämna sunnerstavägen.se till styrelsen. Det finns kvar att göra, men då jag inte sitter med i styrelsen och är således inte ansvarig för innehållet, då är det dags att överlämna ansvaret.

Jag har lagt ned många timmar på sunnerstavägen.se och hoppas att ni fortsätter på inslaget spår. Jag kommer fortfarande att vara kvar som administratör och hjälpa till men jag avser inte längre vara den som publicerar informationen, jag kan precis som alla andra registrerade medlemmar skapa utkast för godkännande som styrelsen sedan publicerar.
Dessutom körs hemsidan på en server som står hemma hos oss, detta eftersom webbhotellet one.com överraskande nog inte har all funktionalitet som krävs.

Jag avser även att kvarstå som styrelsens bollplank i frågor relaterade till hemsidan eftersom jag inser att det nog inte är helt lätt att administrera innehållet.

Det finns ett antal sidor som är mer relevanta för styrelsen att läsa än andra sidor:

Har även gjort ett utkast till inlägg med bilder från städdagen som inte är publicerat, det får styrelsen ta ställning till.

Jag har inte varit ensam om att skapa sunnerstavagen.se Fredrik Sundblad har hjälpt till med information och som bollplank. Är det några frågor så är det bara att återkomma, jag vill gärna att sidan frodas och utvecklas till ett verktyg som alla medlemmar har nytta av.

Mvh
/Erik  Franzén